Custom Publishing

Hoe sterk ook onze wereld wordt beheerst door digitale communicatievormen, de papieren boodschapdrager is nog lang niet verdwenen. Het is bovendien vrij laagdrempelig geworden om een eigen op maat gemaakt kanaal te realiseren. Het custom made magazine op maat van de organisatie vloeit vaak voort uit een communicatiestrategie die naast website en nieuwsbrieven de nood voelt een fysiek en meer “intiem” medium aan te bieden. Dit kan zowel voor de eigen leden van de organisatie zijn, de klanten en prospects of een combinatie van beiden.

Gerealiseerde publicaties

PEBBLEMEDIA MAGAZINE

PebbleMedia-CIM_C1Naar aanleiding van de laatste CIM bereikstudie voor het internet wou Pebblemedia (de online verkoopsorganisatie van reclameruimte op een ruim portfolio van websites) haar visie verwoorden over het veranderende medialandschap en op welke wijze dit een impact zal hebben op de communicatieplanning van de adverteerders in België. Verspreiding op 500 exemplaren en gericht naar mediaspecialisten bij mediabureau’s en adverteerders.

KMO MARKETING MAGAZINE

Magazine_hpRealisatie naar aanleiding van de organisatie van het marketing congres waarbij het magazine in gepersonaliseerde vorm werd aangeboden aan alle congresgangers. Diverse redactionele bijdragen van onder andere sprekers. Verspreiding met uitnodiging voor het congres op 3.000 exemplaren.

VOEDSELTEAMS MAGAZINE

voedseltems-0 -nummerMagazine in A5 formaat gerealiseerd om de werking en het belang van de vzw Voedselteams in de verf te zetten het begrip Korte Ketene een ruimere bekendheid te geven. Lekker en gezond voedsel van bij uw locale boer is de rode draad in het magazine. De verschillende regio’s in Vlaanderen bezorgden een bijdrage en nuttige informatie werd verstrekt voor al diegenen die zich wensen aan te sluiten als lid van een Voedselteam. Verspreiding op 4.000 exemplaren.

THE TRIBUNE

The Tribune1Nieuws plus nuttige informative over de dagbladpers als reclamemedium in België en verspreid (op krantenformaat) op 4.000 exemplaren in verschillende edities.

AMMA MAGAZINE 2014

amma-awards-magazine2015C1Een overzicht van de verschillende genomineerde dossiers in de 12 categorieën. Publicatie naar aanleiding van de jaarlijkse prijsuitreiking, verspreiding op 4.000 exemplaren. Editie 2015

AMMA  MAGAZINE 2013

AmmaAwardsMagazine2013C1Een overzicht van de verschillende genomineerde dossiers in de 12 categorieën. Publicatie naar aanleiding van de jaarlijkse prijsuitreiking, verspreiding op 4.000 exemplaren. Editie 2014 .

AMMA MAGAZINE 2011

AMMA magazine 2012 C1Een overzicht van de verschillende genomineerde dossiers in de 11 of 12 categorieën. Publicatie naar aanleiding van de jaarlijkse prijsuitreiking, verspreiding op 4.000 exemplaren. Editie 2012.