Eframebility

Media
Mediastrategie en –planning, media-onderzoek, opzetten van een regie, tarifiëring van media en postionering van het media-aanbod naar adverteerders zijn activiteiten die we hebben gevoerd bij reclamebureau’s, media bureau’s en verkoopsorganisaties.

De methodologieën die we ons eigen gemaakt hebben kunnen toegepast worden bij het opzetten van een efficiënte kanaalstrategie.

Social Profit/NGO's
De gedrevenheid en passie die leeft bij non-profit organisaties inspireert ons om mee te werken aan de realisatie van doelstellingen met een hoge maatschappelijk toegevoegde waarde. Duurzaamheid en participatie in onze samenleving mee helpen bewerkstelligen door een actieve bijdrage te leveren aan het proces dat wordt getrokken door deze organisaties is meer en meer ons streven geworden.
Food & Beverages
Hedonisme is ons niet vreemd en doorheen een goede kennis van het culinaire landschap in België en daarbuiten hebben we het genoegen om voedselproducenten, restaurateurs en wijnhandelaars te begeleiden in hun communicatie met hun doelgroepen en het ontwikkelen van nieuwe producten.